Politie op zoek naar daders van mishandeling en beroving 14-jarige jongen

19/04

Foto: politie

Maastricht – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling en beroving van een 14-jarige jongen op de Floraingel. De mishandeling en beroving vond plaats op donderdag 21 januari rond 14:30.

Op een pleintje op de Florasingel wordt de jongen mishandeld en van zijn bezittingen beroofd. Vervolgens wordt de jongen onder dwang van drie verdachten meegenomen naar de supermarkt op de Tongerseweg. Hier wordt de jongen gedwongen om geld te pinnen en dit af te staan, echter mislukt deze actie en wordt de politie gewaarschuwd.

De daders zijn vastgelegd op camerabeelden voor en na de beroving tussen 14:00 en 15:00, onder andere op de Florasingel in de richting van het Theresiaplein. De drie verdachten lijken tussen de 14 en 19 jaar oud te zijn. De politie roept mensen op die een van de verdachte herkent contact te zoeken met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.