Wie weet waar vermiste man uit Maastricht is?

Maastricht – De familie en politie maken zich ernstig zorgen over de vermissing van een 77-jarige man uit Maastricht. Via een oproep in de (sociale) media hoopt de politie op tips en informatie over de verblijfplaats van de vermiste of wie hem in de afgelopen periode nog heeft gezien.

Oproep aan publiek
Uit onderzoek blijkt dat er op maandag 1 april voor het laatst contact is geweest met de vermiste Cornelis van der Jagt. De politie is bezig met een onderzoek om te achterhalen waar de man is gebleven. Daarbij kan elk aanknopingspunt van belang zijn. Wellicht hebben burgers in de afgelopen dagen de bejaarde man nog ergens gezien in Maastricht. Mocht u informatie hebben die van belang kan zijn voor het lopende onderzoek, neem dan contact op met de politie via 0800 – 60 70.

Lopend onderzoek
De politie heeft in de afgelopen tijd gesproken met familie en bekenden van de vermiste. Daarnaast zijn ook alle tips die zijn binnengekomen opgepakt en uitgezocht. Uit camerabeelden is duidelijk geworden dat hij met zijn rollator op maandag 1 april in de avond rond 19.45 uur zijn woning aan de Via Regia heeft verlaten. Er zijn diverse meldingen van behulpzame burgers binnengekomen die de man na dit moment nog hebben gezien in Maastricht. De politie neemt deze mee in het lopende onderzoek en probeert deze meldingen met camerabeelden te verifiëren.

Zoekacties
Vorige week is er onder leiding van de politie door vrijwilligers van het Veteranen Search Team in de omgeving de Via Regia in Maastricht gezocht naar de vermiste man en door de politie is er ook op en naast de oevers van de Maas gezocht. Ook vandaag wordt er door een politieboot van de Landelijke Eenheid en de politie Maastricht gezocht op het water. Daarnaast is er ook aan de politiediensten in de nabij gelegen buurlanden gevraagd om mee uit te kijken naar de vermiste man.

Signalement vermiste man
Uit voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat de vermiste zijn woning heeft verlaten gekleed in een groen geruite jasje. Hij is slecht ter been en gebruikt een donkerkleurige rollator om zich te verplaatsen. De man heeft een lengte van 1.60 meter, grijze haren en een bruine oogkleur.

Hebt u informatie over deze vermissing? Of weet u waar de man momenteel verblijft? Deel dit dan met de politie via 0800 – 60 70.