Onderzoek naar conflict waarbij geschoten is

27/01

Foto: politie

Maastricht – De politie onderzoekt een conflict op de Brusselseweg in de nacht van zaterdag op zondag tussen meerdere personen. Daarbij zou geschoten zijn blijkt uit voorlopig onderzoek.

Rond 00.45 uur kreeg de politie melding van een conflict waarbij meerdere personen betrokken waren. In de omgeving werden knallen gehoord. Agenten hebben geen gewonden aangetroffen in de omgeving van de plaats delict.

Getuige gezocht

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat een auto met inzittende(n) die wegreed van het conflict aan de Brusselseweg, mogelijk enkele tientallen meters een persoon heeft meegesleurd. Het is onbekend of deze man daarbij gewond is geraakt. De recherche doet wel een dringende oproep aan deze betrokkene om zich te melden.

Graag komt de politie met hem in contact, om hierover duidelijkheid te krijgen. Bent u of kent u deze persoon, dan vragen wij u dringend om zich te melden bij de politie. Ook de betrokken auto en de mogelijk meerdere inzittenden wordt nog gezocht.

Onderzoek

Afgelopen nacht is er onderzoek verricht door de politie en werden via de sociale media getuigen opgeroepen om zich te melden. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is van het conflict. Vandaag zal er buurtonderzoek worden gehouden door agenten.

Deel uw informatie!

Heeft u iets gezien of gehoord afgelopen nacht van dit schietincident wat mogelijk van belang kan zijn voor het politie onderzoek? Bel dan met de politie via 0900 – 88 44. Via het tipformulier kunt u ook direct eventueel beeldmateriaal versturen naar de politie. Mocht u liever anoniem uw informatie willen delen dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.