Man steekt andere man in been en vlucht

Maastricht – Op de kruising van de Roemerstraat en de Opalinestraat is vrijdagochtend een man van 32 uit Maastricht in zijn been gestoken door een nog onbekende man. Reden hiervoor is waarschijnlijk een woordenwisseling die de twee hadden. De politie roept getuigen van dit incident op zich te melden.

Toen de twee mannen elkaar vanochtend iets na 09.00 uur kruisten kregen ze het met elkaar aan de stok. Nadat het slachtoffer werd gestoken is de onbekende man er in een zilver gekleurde auto (Audi) vandoor gegaan. Hij vertrok met hoge snelheid in de richting van de Silexstraat. Het zou gaan om een blanke man.

De politie komt graag in contact met mensen die iets verdachts in de buurt van het incident hebben gezien. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.