blogname

112
maastrichtnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politie zoekt getuigen van woninginbraak Akersteenweg


Maastricht - Op donderdagmiddag kreeg de politie een melding dat er zojuist inbraak gepleegd was bij een woning. De woninginbraak is gepleegd op de Akersteenweg, na het kruisingsvlak Burgemeester Kessensingel, aan de rechterzijde te Maastricht.

De politie vraagt zich af af of deze verdachten zich beseffen wat voor grote impact dit kan hebben op iemands gevoel van veiligheid. Je woning is jouw veilige haven, er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. Wij doen er dan ook veel aan om inbrekers op te pakken.

De politie wilt graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben dat met deze inbraak te maken heeft. De twee verdachten zijn rond 13.30 uur binnengedrongen in de woning van de slachtoffers. Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via het telefoonnummer 0900 8844 en het volgende zaaknummer doorgeven: 2018009649. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting Meld Misdaad Anoniem te bereiken op 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws