blogname

112
maastrichtnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Onderzoek naar schietincident loopt nog


Op de Craiantstraat is rond 02.30 uur een conflict geweest tussen enkele personen waarbij geschoten is. Er zijn geen gewonden gevallen. De Belgische politie heeft afgelopen nacht nog drie verdachten aangehouden na een achtervolging vanuit Maastricht.

Aanhoudingen
Kort na de achtervolging die eindigde op de Neerharenweg in Lanaken werden in samenwerking met de Belgische politie twee verdachten aangehouden die het bosgebied in vluchten. Het betreft een 19-jarige man en een 20-jarige man uit Maastricht. Door de Belgische politie is vannacht aan de Craianstraat een onderzoek ingesteld. Daarbij zijn ook nog drie mannen van 17, 19 en 24 jaar aangehouden. Alle verdachten zijn vrijdag door de Belgische politie gehoord en in vrijheid gesteld.

Onderzoek
Het onderzoek naar de aanleiding en achtergrond van het conflict waarbij geschoten is nog in volle gang. Vannacht is er door medewerkers van de Forensische Opsporing in de Craianstraat technisch onderzoek gedaan. Vandaag hoort de politie getuigen en is er een buurtonderzoek gehouden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws